Welkom bij Shiatsu praktijk

KASAGI

Informatie en afspraak

06 - 27 37 80 61

Ervaringen

Cathrine is een super goede therapeut die ik iedereen aan zou bevelen!

Klachten en verloop
In verband met mijn hevige migraine aanval rondom mijn menstruatieperiode en bij stresspieken ben ik bij Kasagi terecht gekomen. De klachten bestonden al geruim een jaar. Cathrine heeft met mij alle klachten uitvoerig doorgenomen en zo zijn we de behandeling gestart.
In oktober 2019 had ik mijn eerste sessie. Mijn pijnklachten bestonden toen uit een vreselijk zere, stijve nek, migraine en zwaar dof gevoel in mijn hoofd. Door in oktober een paar maal de sessie te doen verdwenen de klachten en kon ik mij weer prettig bewegen. Echter verdwenen de migraine aanvallen rondom mijn periode nog niet, maar deze werden wel aanzienlijk minder heftig.
Door wekelijks de behandeling te ondergaan, kreeg ik (in combinatie met de juiste voeding en ontspanning) de klachten onder controle in de maand november. De migraine stak nog wel de kop op rondom mijn periode, maar dit was niet meer zo heftig. In december diverse malen sessie gehad en dit was tevens mijn eerste periode( sinds een jaar!) zonder migraine.

Behandeling
Behandeling met Japanse acupunctuurnaalden.
De sessies duren niet zo lang, het zetten van de naaldjes is op sommige plekken wat pijnlijker, maar al met al prima te doen. Je merkt bij sommige punten dat de ‘chi’ eruit schiet, maar dit trekt ook snel weer weg. Enkele shiatsu technieken worden ook toegpast. De behandeling is echt aan te bevelen bij dergelijke hoofdpijn/ migraineklachten. Wel is het een tijdsinvestering. Dit zal ongetwijfeld ook afhangen van hoe lang je al loopt met dergelijke klachten.

Therapeut
Cathrine is een zeer bekwame therapeut, met veel kennis, kunde en humor. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze draagt zorg voor dat alles naar wens voor je verloopt. Verwarmde behandeltafel, prettige geurolie, warmtelamp en voldoende kussens om zo ontspannen mogelijk te liggen. Er staat altijd wat te drinken klaar en ze zorgt voor een goede begeleiding tijdens en na de behandeling. Kortom, echt een super goede therapeut die ik iedereen aan zou bevelen!

Christina

Ik ontvang al langere tijd lichaamsgerichte begeleiding van Cathrine

Chaos in hoofd wordt minder
Ik ontvang al langere tijd lichaamsgerichte begeleiding van Cathrine.
Meestal 1x in de 3 weken.
Het blijft voor mij erg belangrijk omdat ik zonder deze vorm van begeleiding dreig teveel in mijn hoofd te gaan zitten waardoor het uiteindelijk een chaos wordt .
Ik ben altijd veel in het hoofd bezig. Dit is juist ook mijn kwetsbare lichaamsdeel aangezien ik Niet Aangeboren Hersenletsel heb.
Daarbij heb ik snel last van migraine en spanning in nek/ schoudergebied waardoor ik soms dagen achtereen minder goed kan functioneren.
Door middel van massage technieken en door stil te staan bij bepaalde blokkades, kom ik uit mijn hoofd en komt alles even tot rust. De spanning in mijn lichaam voel ik afnemen

Lianne

Mijn hoofd komt heerlijk tot rust


Sinds een jaar ben ik een hele tevreden vaste cliënte bij Cathrine. Haar behandeling geeft me ontspanning en verlichting van mijn lichamelijke klachten. En mijn hoofd komt heerlijk tot rust. even echt tijd voor mezelf!
Cathrine neemt voorafgaand aan de shiatsu massage tijd voor een gesprekje met een kop thee. Dat vind ik altijd erg fijn. Dan kan ik bespreken hoe of het met me gaat, en dan kijken we wat we er met een shiatsu voor invloed op kunnen hebben; mochten er klachten zijn.
De shiatsu massage zelf is erg ontspannend met op de achtergrond een rustgevend muziekje. Ik voel me altijd erg op mijn gemak en kijk altijd weer uit naar de volgende shiatsu massage!

Linda


Shiatsu Therapie Arnhem

Contact:
06 27 37 80 61
info@shiatsu-en-stoelmassage.nl

Adres:
Koperslagerveste 5
6846 BE  Arnhem