Welkom bij Shiatsu praktijk

KASAGI

Informatie en afspraak

06 - 27 37 80 61

Contact & richtlijnen covid-19


COVID-19
Lees hier belangrijke informatie over praktijkrichtlijnen voordat u een afspraak maakt

LET OP !
Op dit moment kan ik helaas geen nieuwe klanten meer aannemen.

Voor informatie over de mogelijkheden voor behandeling later dit jaar  (of begin 2022),  kunt u mij mailen, appen of een berichtje inspreken op de voicemail. Ik bel dan zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contact formulier onderaan de pagina


Massages uitsluitend op afspraak.
Massages in de avond en in het weekend zijn bespreekbaar.    
 

Intakeformulier
Om u beter te kunnen behandelen, wil ik alvast graag iets meer weten van de aard van uw klachten. Hiervoor is het intakeformulier bestemd. Download hier het intakeformulier en neem deze ingevuld mee naar uw eerste afspraak.

Privacy statement en behandelovereenkomst
Ik doe er alles aan om uw privacy te waarborgen. Lees hier mijn privacy statement
Indien u een shiatsu behandeltraject ingaat, krijgt u van mij een behandelovereenkomst mee.
Deze kunt u thuis op uw gemak doornemen.

Klacht en tuchtrecht
Praktijk Kasagi is aangesloten bij het TCZ register via de VBAG en voldoet hiermee aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).
Praktijk Kasagi streeft er naar goede zorg te verlenen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan is het belangrijk dit met ons te bespreken. Als wij niet weten dat u ontevreden bent, dan kunnen wij ook niets veranderen. Wij staan altijd open voor feedback! Heeft u een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kunt u contact opnemen met Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg.  www.tcz.nu 

Adres Praktijk Kasagi  

Route

Komt u met de bus vanuit Arnhem Centrum?
Neem dan lijn 5 Schuytgraaf (arnhem-zuid). Stap uit bij halte Germanenveld. Steek de straat over en loop de wijk in. Deze weg heet Germanenveld. Loop door tot over de kleine brug. Na de brug gelijk rechts, vervolgens naar links -Warmoezenierserf in. Aan het einde van deze straat rechts, direct weer rechts en u bent aan de Koperslagersveste!
Ongeveer 7 minuutjes lopen.

Contactformulier
  Contact:
  06 27 37 80 61
  info@shiatsu-en-stoelmassage.nl

  Adres:
  Koperslagerveste 5
  6846 BE  Arnhem